استیک با قارچ شکم پر، فوق العاده است!

به گزارش مجله سویگل، به گزارش زندگی امروز ، استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ های کوچولو که با سس خامه ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.

استیک با قارچ شکم پر، فوق العاده است!

مواد اولیه

150 گرم راسته گوساله

3 عدد قارچ

0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز

50 گرم لوبیا سبز

25 گرم پنیر بلوچیز

150 گرم سیب زمینی

100 گرم خامه صبحانه

25 گرم ذرت

60 میلی لیتر مایه مرینیت مکزیکی

30 میلی لیتر روغن

1 به مقدار لازم نمک

1 به مقدار لازم فلفل سیاه

دستورپخت:

گوشت را در مایه مرینیت قرار دهید. روی آن را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت 1 الی 12 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد سپس تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.

در زمان استراحت استیک، مواد اولیه را بشویید. یک چهارم از فلفل دلمه ای و یک چهارم از لوبیا سبز را مربعی ریز برش دهید. به جامانده هر دو را رشته ای متوسط برش دهید. پوست سیب زمینی را جدا کنید و آن را ریز برش دهید. داخل قارچ را خالی کنید. قابلمه ای حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید، سیب زمینی را در آن بپزید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سیب زمینی را له کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کنید تا پوره سیب زمینی حاصل گردد.

در تابه ای روی حرارت ملایم خامه را گرم کنید اما مراقب باشید که نجوشد، پنیر بلوچیز را به خامه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس بلوچیز اضافه کنید. مقداری از سس بلوچیز را برای روی قارچ های شکم پر نگه دارید و به جامانده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید تا پوره بلوچیز حاصل گردد.

تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. فلفل دلمه ای و لوبیای ریز خرد شده و ذرت را به مدت 5-10 دقیقه در تابه تفت دهید تا ترد شوند سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. داخل قارچ ها را با مخلوط لوبیا و ذرت پر کنید و روی آن را از سس بلوچیز بریزید و قارچ ها را در فر قرار دهید تا روی آن طلایی گردد.

تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. فلفل دلمه و لوبیا رشته ای را به مدت 5-10 دقیقه در تابه تفت دهید تا ترد گردد سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. استیک را در کنار پوره بلوچیز و قارچ شکم پر و سبزیجات سرو کنید. نوش جان!

منبع:برترینها

منبع: زندگی روز
انتشار: 30 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 857

به "استیک با قارچ شکم پر، فوق العاده است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استیک با قارچ شکم پر، فوق العاده است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید