برترین طبقه برای اجاره آپارتمان کدام است؟

به گزارش مجله سویگل، برای تصمیم گیری در رابطه با زندگی در کدام طبقه از یک ساختمان آپارتمانی ضروری است چند نکته را در نظر بگیرید که به طور کلی بر راحتی شما تأثیر می گذارد.

برترین طبقه برای اجاره آپارتمان کدام است؟

وقتی در پی اجاره آپارتمان برای اقامت هستید، یکی از انتخاب هایی که ممکن است لازم باشد انجام دهید این است که کدام طبقه از ساختمان مناسب شما خواهد بود. اگر این یکی از دغدغه های اصلی شما باشد، متوجه خواهید شد که کوشش های خود را به جستجوی آپارتمان در طبقه مورد نظر خود محدود کنید.

برای تصمیم گیری در رابطه با زندگی در کدام طبقه از یک ساختمان آپارتمانی ضروری است چند نکته را در نظر بگیرید که به طور کلی بر راحتی شما تأثیر می گذارد که اینجا به طور مخنتصر بیان نموده و در ادامه به آنالیز این مورد در طبقات متفاوت خواهیم پرداخت.

قبل از اینکه به شرح نکات بپردازیم، در نظر داشته باشید دسترسی به یک منبع مطلع، مطمئن و با تجربه یاری شایانی در انتخاب اقامتگاه به شما خواهد نمود و پیشنهاد ما این است در صورتی که جهت سفرهای کوتاه روزانه، هفتگی یا ماهانه احتیاج بهاجاره آپارتمان مبله در تهرانیا سایر شهرها دارید به سایت teransuite.comمراجعه نموده و به وسیله ارتباط با کارشناسان تهران سوئیت اقدام به اجاره اقامتگاه مبله مناسب خود کنید.

موارد قابل توجه در اجاره آپارتمان:

1. امنیت: که از طبقه ای به طبقه دیگر فرق دارد.

2. نماها و چشم انداز ها قابل دسترس از آپارتمان

3. ناتوانی جسمی

معلولیت یک عامل مهم است، به ویژه اگر فقط پله باشد و نه آسانسور. در این مورد، شما ترجیح می دهید در طبقه همکف ساختمان آپارتمانی زندگی کنید، زیرا جابه جایی در آن راحت تر است.

4. سروصدا

5. تخلیه ساکنان در موارد اضطراری

در یک ساختمان آپارتمانی، حوادث غیر منتظره ممکن است رخ دهد، بنابراین مستلزم تخلیه فوری ساکنان برای اطمینان از ایمنی آن ها است. برخی از شرایطی که ممکن است مستلزم تخلیه اضطراری باشد شامل سیل، آتش سوزی، ترس از بمب و هرگونه حادثه دیگری است که امنیت ساکنان را تهدید می نماید.

6. ترس از ارتفاع

ترس از ارتفاع، که به نام آکروفوبیا نیز شناخته می گردد، ممکن است بر مقدار راحتی شما در طبقات بالای یک ساختمان آپارتمانی تاثیر بگذارد. این امر به ویژه اگر آپارتمان طبقه بالای شما دارای تراس باشد، صادق است، اما فوبیای شما نمی تواند به شما اجازه دهد که بیرون بروید و از چشم انداز آنجا لذت ببرید. در چنین شرایطی، ممکن است بخواهید در طبقه پایین زندگی کنید تا از مزایای داشتن تراس بهره ببرید.

7. دسترسی

8. هزینه اقتصادی

به هر حال در هر طبقه ای که ساکن شوید، مطمئنا با خوبی ها و بدی ها روبه رو خواهید شد. بدون شرح بیشتر، در اینجا نگاهی مفصل به مزایا و معایب زندگی در طبقات بالا، میانی و پایینی می پردازیم تا به شما یاری کند، تعیین کنید در کدام طبقه و با کدام شرایط زندگی کنید.

اجاره آپارتمان در طبقات بالاتر

مزایا:

1. کاهش احتمال وقوع سرقت/وقوع جرم و جنایت:وقتی در طبقه بالای ساختمان زندگی می کنید، دیگر نگران این نباشید که آپارتمان شما مورد سرقت قرار بگیرد. این به این علت است که سارقان معمولا ترجیح می دهند در پی آپارتمان هایی باشند که در طبقات پایین قرار دارند، زیرا دسترسی به آن ها راحت تر است.

2. نمای بهتر:بسیاری از افراد به علت چشم انداز ها زیبایی که در طبقات بالاتر وجود دارد، جذب زندگی در طبقه بالای یک آپارتمان می شوند. قرار گرفتن در ارتفاع بالاتر از سطح زمین به شما این امکان را می دهد که بیشتر محیط اطراف خود را مشاهده کنید، بنابراین بیشتر از افرادی که در طبقه پایین یا طبقه میانی زندگی می نمایند، از چشم انداز ها خیره نماینده لذت خواهید برد.

3. آرامش و سکوت بیشتر:زندگی در طبقه بالا به این معنی است که شما می توانید از آرامش و سکوت لذت ببرید زیرا از سر و صدای خیابان ها بیشتر از سایر ساکنان در طبقه همکف فاصله دارید. بعلاوه از سر و صدای ناشی از ورود و خروج مکرر ساکنان یا صدای سالن ورزش، دورتر هستید.

4. گاها از شر برخی حشرات یا پرندگانی که خیلی علاقه ای به ارتفاع ندارند، در امان هستید.

5. هزینه های گرمایش کمتر:هوای گرم تمایل به بالا رفتن دارد، بنابراین آپارتمان های طبقه های بالا دارای دمای داخلی بالاتری نسبت به طبقات پایین هستند. این امر به ویژه در زمستان مناسب است یا اگر در منطقه ها سردتری زندگی می کنید زیرا آپارتمان شما گرمای بیشتری را حفظ می نماید. در نتیجه، هزینه های گرمایش شما قابل کنترل خواهد بود، زیرا احتیاج به افزایش گرما در طول دوره های سرما نخواهید داشت.

6. نور و آفتاب فراوان:طبقات بالاتر منبع عالی نور طبیعی هستند. نور زیاد خورشید که آپارتمان شما را پر می نماید، به منطور روشنایی دید در طول روز کافی است و احتیاجی به چراغ های روشنایی نبوده و در نتیجه صرفه جویی در انرژی است.

معایب:

1. اجاره گران تر:وقتی در طبقه آخر یک ساختمان آپارتمانی زندگی می کنید، به این معنی است که باید اجاره بیشتری نسبت به همسایگان خود در طبقات پایین بپردازید. این به این علت است که طبقه بالا دارای مزایای مطلوب بسیاری مانند چشم مقدارای نفس گیر ، کاهش خطر سرقت و آرامش و سکوت بیشتر است.

2. هزینه بالای سرمایش:همان طور که قبلا ذکر شد، هوای گرم تمایل به بالا رفتن دارد ، ازاین رو دمای آپارتمان ها در طبقه بالاتر بیشتر می گردد. در حالی که این امر برای روزهای سرد زمستانی مناسب است، در تابستان که خورشید درخشان است و درجه حرارت غیرقابل تحمل است، به این خوبی نیست. باز کردن پنجره ها هم ممکن است تاثیر چندانی نداشته باشد، بنابراین شما مجبور خواهید بود برای تنظیم دما از سیستم تهویه مطبوع بیشتر بهره ببرید و هزینه شما افزایش می یابد.

3. خروج در مواقع اضطراری:در هنگام تخلیه اضطراری، رسیدن به نقطه خروج از آپارتمان از طبقه بالا بسیار دشوارتر از زمانی است که در طبقات پایین زندگی می کردید.

4. دسترسی ممکن است یک مشکل باشد:دسترسی به آپارتمان در طبقات بالاتر به آسانی مانند طبقه های پایین نیست. اگر ساختمان شما آسانسور ندارد، این به معنای چندین پله است. این می تواند بسیار خسته نماینده باشد، به ویژه هنگامی که وسایل سنگین را به آپارتمان خود حمل می کنید البته قابل ذکر است در صورتیکه شما از اجاره آپارتمان مبله بهره ببرید با مشکل جابه جایی وسایل روبرو نخواهید شد.

اجاره آپارتمان در طبقات پایین

1. اجاره مقرون به صرفه تر:با زندگی در طبقات پایین ساختمان، اجاره ماهانه کمتری می پردازید.

2. هزینه سرمایش کمتر است:وقتی هوای گرم بالا می رود، آپارتمان شما را در طبقه پایین تر خنک می نماید. این به شما امکان می دهد پولی را که برای قبض تهویه مطبوع خود هزینه نموده اید، ذخیره کنید.

3. هیچ همسایه ای در طبقه پایین وجود ندارد:وقتی در طبقه همکف زندگی می کنید، نگران این نباشید که هنگام راه رفتن و سروصدا در واحد خود سر و صدای زیادی ایجاد کنید، زیرا هیچ همسایه ای طبقه پایین شما نیست. این به شما امکان می دهد کارها را آزادتر از زمانی که در طبقه ای بالاتر زندگی می کردید انجام دهید، جایی که باید به همسایگان خود توجه داشته باشید.

4. دسترسی به فضای بیرونی:یکی دیگر از مزایای زندگی در طبقه پایین دسترسی به فضای حیاط یا باغ است. حیاط برای فعالیت هایی مانند پیاده روی و برای حیوان خانگی یا حتی غذا خوردن مناسب است. یک باغ فضای خوبی است که می توانید هنگام استراحت آرامش داشته باشید و کتاب بخوانید.

5. حمل آسان تر وسایل به آپارتمان:حمل وسایل به آپارتمان در صورتی که در طبقات پایین ساختمان زندگی می کنید، به ویژه اگر ساختمان شما آسانسور ندارد، راحت تر است.

6. خروج سریع تر:از آنجا که به نقطه خروج نزدیک هستید، می توانید هنگام بروز شرایط اضطراری به راحتی از ساختمان خارج شوید. علاوه بر این، هنگامی که برای رسیدن به کاری عجله دارید، می توانید ساختمان خود را سریع تر ترک کنید.

معایب:

1. سرقت:اگرچه بستگی به ساختار ساختمان و تدابیر امنیتی دارد، اما زندگی در طبقه همکف یا زیرزمین معمولا به این معنی است که شما در معرض سرقت بیشتر از افرادی هستید که در ارتفاعات بالاتر زندگی می کنید. به این علت که دسترسی سارقان به آپارتمان های سطح پایین آسان تر است.

2. سروصدا:احتمالا وقتی در طبقه پایین زندگی می کنید با سر و صدای ناشی از ترافیک و رفت و آمد در خارج از آپارتمان خود برخورد می کنید، در مقایسه با کسی که در طبقه بالا زندگی می کنید. بعلاوه بیشتر در معرض سر و صدای خیابان هستید و عموما آرامش و سکوت را بر هم می زند.

3. هزینه گرمایش بیشتر است:از آنجا که گرما به سمت بالا حرکت می نماید، هزینه گرمایش در روزهای سردتر افزایش می یابد.

اجاره آپارتمان در طبقات میانی

مزایا:

1. هزینه منطقی تر:به احتمال زیاد صورت حساب های شما تقریبا ثابت باقی می مانند، زیرا وقتی در آپارتمانی در یکی از طبقات میانی هستید، حتی با تغییر فصل، درجه حرارت خیلی گرم یا خیلی سرد نمی گردد.

2. دسترسی اساسا یک مسئله نیست:از آنجا که شما به مقدار فردی که در طبقه آخر زندگی می نماید از طبقه همکف فاصله ندارید، بالا رفتن از پله ها کار چندان سختی نیست.

3. کمتر در معرض سر و صدای خیابان هستید: در طبقات میانی سر و صدای کمتری نسبت به زمانی که در طبقه همکف یا طبقه اول زندگی می کنید، دارید.

معایب:

1. در محاصره همسایه ها:وقتی آپارتمان شما در طبقه وسط قرار گرفته است، همسایگان پایین، بالا و کنار شما هستند. این بدان معناست که شما باید سر و صدای همه این ساکنان را تحمل کنید.

2. عدم استراحت هزینه های قبض:زندگی در طبقه وسط به معنای عدم استراحت فصلی از هزینه های گرمایش و سرمایش است زیرا قبوض شما در طول سال نسبتا ثابت است.

منبع: کجارو
انتشار: 3 فروردین 1401 بروزرسانی: 3 فروردین 1401 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 1952

به "برترین طبقه برای اجاره آپارتمان کدام است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین طبقه برای اجاره آپارتمان کدام است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید