چرا آرمان اعدام نشد؛ آیا غزاله زنده است؟ ، 2 قاضی شک کردند

به گزارش مجله سویگل، آرمان عبدالعالی پسر 23 ساله ای که 6 سال پیش به اتهام قتل دوستش غزاله به زندان افتاده بود و قرار بود حکم اعدامش ساعت 5 صبح امروز 11 دی اجرا گردد، ناگهان از پای چوبه دار نجات یافت و خبر رسید که حکمش به مدت 30 روز متوقف شده است.

چرا آرمان اعدام نشد؛ آیا غزاله زنده است؟ ، 2 قاضی شک کردند

به گزارش خبرنگاران، ابتدا همگان تصور کردند که خانواده غزاله با گذشت خود موجب توقف حکم اعدام آرمان شده اند، اما سپس معین شد که علاوه بر این، دو قاضی از سه قاضی پرونده آرمان و غزاله نیز دچار شک شدند که آیا این قتل عمدی بوده است؟

هیچ کس نمی دانست آن شب بین غزاله و آرمان چه گذشت. دو نوجوان ساعاتی با همدیگر خلوت کردند ولی پس از آن شب، هیچ کس دیگر غزاله را ندید. آرمان در اعترافات اولیه که نزد کارآگاهان دایره ویژه قتل داشت، گفت که چطور با میله بارفیکس به سر غزاله کوبیده، جسد او را در چمدان گذاشته و در سطل زباله انداخته است. اما پس از مدتی که مقابل سه قاضی عالیرتبه دادگاه کیفری یک نهاده شد، تمام حرف هایش را پس گرفت و گفت قتل کار او نبوده است. حالا پس از 6 سال هنوز نه جسدی پیدا شده و نه معین شده که آیا غزاله واقعا به قتل رسیده است.

خبرآنلاین در این زمینه نوشت: یکی از قضات پرونده در مصاحبه ای گفته از جمله مواردی که وکیل متهم ارائه نموده است، برگه ای از دانشگاه غزاله بود که صرف نظر از صحت آن، نشان می داد که مقتول مرخصی تحصیلی گرفته است.

علاوه بر این گفته شده که دفترچه بیمه او هم تمدید شده بود. حالا شاید تمدید دفترچه بیمه را فرد دیگری بتواند انجام دهد، اما مرخصی تحصیلی را فقط خود فرد باید بگیرد. اینها تردید ایجاد کرد که نکند مقتول زنده باشد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 4 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 678

به "چرا آرمان اعدام نشد؛ آیا غزاله زنده است؟ ، 2 قاضی شک کردند" امتیاز دهید

2 کاربر به "چرا آرمان اعدام نشد؛ آیا غزاله زنده است؟ ، 2 قاضی شک کردند" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا آرمان اعدام نشد؛ آیا غزاله زنده است؟ ، 2 قاضی شک کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید