طرز تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز مجلسی و خوشمزه

به گزارش مجله سویگل، در گزارش زیر طرز تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز مجلسی و خوشمزه

به گزارش ، سوپ علاوه بر این که به خاطر مواد تشکیل دهنده اش برای بهبود بسیاری از بیماری ها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز می گردد، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که حسابی ته دل تان را می گیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری می نماید. انواع و اقسام سوپ و طرز تهیه آن ها در آشپزخانه های کشور های مختلف جهان وجود دارند و کمتر پیش می آید با استقبال روبرو نشوند. یکی از مشهورترین سوپ های رستورانی در سرتاسر جهان سوپ ورمیشل است که بچه ها هم میانه خوبی با آن دارند.

پیاز متوسط: 1 عدد

هویج: 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

آب مرغ غلیظ: 3 لیوان فرانسوی دسته دار

مرغ: ½ سینه کامل

گشنیز و جعفری ساطوری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

پیاز را خیلی ریز و نگینی خرد کنید و در کمی کره و روغن تفت بدهید. وقتی پیاز ها سبک و طلایی شدند رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته گردد و رنگش باز گردد. در اواسط تفت دادن رب نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید. حالا مرغ را اضافه کنید و خیلی کم با رب و پیاز تفت دهید. هویج را نگینی خرد و اضافه کنید. سپس آب مرغ را بریزید و اجازه دهید سوپ روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. بعد از پخته شدن مرغ آن را از سوپ خارج کنید و ریش ریش کنید و دوباره داخل سوپ بریزید. سپس ورمیشل را اضافه کنید. مراقب باشید که ورمیشل بیش از حد نریزید. مقداری که اضافه کردید کمی هم بزنید و اجازه دهید ورمیشل نرم گردد و زمانی که نرم و باز شد اگر احساس کردید کافی نیست مقداری دیگر اضافه کنید. در انتهای پخت مقداری گشنیز و جعفری ساطوری شده هم به سوپ ورمیشل اضافه کنید. این سوپ ورمیشل برای درمان سرماخوردگی بی نظیر است.

*طرز تهیه سوپ ورمیشل برای دو نفر هم به همین ترتیب است. مقدار مواد سوپ را نصف کنید. یا اگر تعداد افراد بیشتر است مقدار مواد را دو یا سه برابر کنید.

*طرز تهیه سوپ ورمیشل با گوشت چرخ نموده هم در بعضی کشور های جهان رایج است. برای این کار گوشت چرخ نموده قل قلی را به روش معمول سرخ کنید و به جای مرغ به سوپ اضافه کنید.

*سوپ ورمیشل با برنج طبعا سیر نماینده تر است. برای این دستور پخت سوپ از همان ابتدا برنج را به سوپ اضافه کنید تا خوب بپزد و سپس در 10 دقیقه آخر ورمیشل را اضافه کنید.

*طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی به همین ترتیب است. برای کمتر شدن کالری سوپ پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید.

*برای درست کردن سوپ ورمیشل برای نوزاد زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و سبزیجات را حذف کنید و به نوعی یک سوپ ورمیشل سفید با آب مرغ درست کنید.

*در صورت تمایل می توانید به سوپ ورمیشل مقداری ذرت کنسروی، سیب زمینی، گوجه فرنگی گیلاسی، آب قلم و … اضافه کنید. اهالی شرق آسیا مثل تایلند به سوپ ورمیشل تخم مرغ آب پز موقع سرو آن اضافه می نمایند.

منبع: مجله کوروش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 11 مهر 1399 بروزرسانی: 11 مهر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 1125

به "طرز تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید