نقاط کوانتومی به صنعت وارد می شوند

به گزارش مجله سویگل، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان به عنوان فراوریکننده نقاط کوانتومی کربنی، در صدد است از این نقاط برای فراوری محصولات مختلف استفاده می نماید تا این نقاط کوانتومی را وارد صنعت کند. روان کار یکی از محصولاتی است که با استفاده از این نانومواد فراوری و به بازار عرضه شده است.

نقاط کوانتومی به صنعت وارد می شوند

این شرکت یکی از فراوریکنندگان نقاط کوانتومی کربنی در کشور است. این شرکت به دنبال ورود این نانوماده به صنعت بوده، از این رو اقدام به فراوری محصولاتی با استفاده از این نقاط کوانتومی نموده که روان کار دستگاه های ماشین کاری یکی از این مصادیق صنعتی سازی نقاط کربنی است.

اشکان شاقتصادی مدیرعامل این شرکت گفت: چند سال قبل فراوری نیمه صنعتی نقاط کوانتومی کربن را شروع کردیم اما به دلیل ناشناخته بودن این نانومواد در صنعت بیشتر فروش ما به دانشگاه ها و پروژه های پژوهشی بود. از این رو تصمیم گرفتیم تا این نقاط کوانتومی کربنی را وارد صنعت کنیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر با استفاده از این نقاط کوانتومی، روان کار برای استفاده در دستگاه های ماشین کاری فراوری می کنیم و بعضی شرکت ها مشتریان این روان کار هستند. این محصول بخش زیادی از مسائل مربوط دستگاه های ماشین کاری را رفع نموده و از لحاظ اقتصادی و زیست محیطی نیز شرایط مناسبی را برای مصرف کننده فراهم می نماید.

به گفته شاقتصادی، این روان کار دچار فساد و بوگرفتگی نمی گردد و به دلیل فرمولاسیون خاص روان کار، هیچ باکتری توان رشد در این محیط را ندارد، همچنین طول عمر این روان کار یک سال برآورد شده است، در حالی که بیشتر روان کارهای موجود در بازار طول عمر کمتر از دو ماه دارند. البته به کارگیری این نقاط در صنعت، تنها به فراوری روان کار محدود نشده و ما چند محصول دیگر نیز فراوری نموده ایم.

وی درباره تاریخچه فراوری نقاط کوانتومی کربنی بیان کرد: در ابتدا ما روزانه 15 کیلوگرم فراوری داشتیم که البته با توجه به ارزش بالای این نقاط کوانتومی کربنی، این حجم فراوری نیز صنعتی محسوب می شد. در سال 1397 پیروز به دریافت گواهی نانومقیاس شدیم و با یاری این گواهی نامه برای دانش بنیان شدن اقدام کردیم. در ادامه از صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت اقتصادی برای طراحی و ساخت راکتور صنعتی دریافت کردیم و در حال حاضر راکتوری با ظرفیت فراوری روزانه 400 کیلوگرم نقاط کوانتومی کربنی داریم. با شرایط فعلی ماهانه دو تُن نقاط کوانتومی فراوری می کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 16 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 707

به "نقاط کوانتومی به صنعت وارد می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقاط کوانتومی به صنعت وارد می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید