چگونه در پی یک شغل پر عایدی باشیم؟
به گزارش مجله سویگل، زندگی امروز- می خواهید بدانید آغاز یک کسب و کار پرسود ، پس از استعفا از شغل فعلی تان چگونه است؟ اگر از کارتان خسته شده اید، به نظر می رسد تنها چند گام تا کارآفرین شدن فاصله دارید. نخستین کاری که باید پیش از استعفا دادن انجام دهید ، این است که پول پس انداز کنید و بعد این 12 گام مهم را بخوانید تا بتوانید از یک کارمند به یک کارآفرین تبدیل شوید.
ویرگول: البته آغاز یک کسب و کار پرسود آن قدرها هم که فکر می کنید کار ساده ای نیست. زمانی که تصمیم تان را برای راه اندازی یک کسب و کار بگیرید، فرصت های زیادی پیش روی تان قرار خواهند گرفت.
1. تعیین کنید چه کاری می خواهید انجام دهید.
تعیین کردن این که می خواهید چه کاری انجام دهید برای بعضی افراد به معنای یافتن علاقه شان است. به مهارت ها، توانایی ها و تجربیات تان فکر کنید، واقع گرا باشید و تصمیمات تان را تجزیه و تحلیل کنید. تصور کنید هر روز به مدت چند ساعت هدایت کسب و کارتان را برعهده دارید. اگر با چنین روال کاری کنار می آیید، می توانید طرح تان را اجرایی کنید و به کارتان ادامه دهید.
2. آنالیز کنید آیا مردم حاضر به پرداخت هزینه بابت کار شما هستند.
یک کسب و کار پایا کسب و کاری است که نقطه تلاقی چیزی که شما می خواهید و آن چه دیگران برایش هزینه پرداخت می نماید، است. من در پی کسب و کارهایی هستم که مورد تقاضای بازار و خریداران باشند. همواره سعی کنید در پی ایده های کسب و کار پرسود باشید و از کارآفرینان پیروز الگوبرداری کنید. چیزی به مراجعه نمایندگان تان پیشنهاد کنید که اگر خودتان هم جای آن ها بودید مشتاق داشتن آن محصول یا سرویس بودید.
3. با مشتریان بالقوه صحبت کنید.
با افرادی صحبت کنید که احتمالا جزء مشتریان بالقوه تان هستند. درباره احتیاجها و ترس های شان بپرسید و الهاماتی را که به ایده کسب و کاری تان مرتبط هستند پیدا کنید. آیا مزایای محصول یا سرویسی که ارائه می کنید در ارتباط مستقیم با احتیاجهای مشتریان تان است؟ از صحبت های آن ها یادداشت برداری کنید، چرا که می تواند طرح بازاریابی تان را موثق تر کند.
4. یک طرح بازاریابی و کسب و کار طراحی کنید.
هدایت یک کسب و کار دستخوش تغییر شده است. بازاریابی امروز با فراوری محتوا، مدیریت شبکه های اجتماعی و ارسال ایمیل مرتبط است. باید تعیین کنید رویکردتان درباره مسائل برای ارائه ایده های تان به مشتریان، چگونه خواهد بود. طرح کسب و کاری بریزید که در آن جزئیات به خوبی اسم شده باشد. مواردی مانند ساختارهای عملیاتی، محصول، سامانه های توزیع و طرح توسعه را در طرح کسب و کار و بازاریابی تان پوشش دهید.
5. کسب و کارتان را در مقیاس کوچک راه اندازی کنید.
اگر برای تان امکان پذیر است، ایده کسب و کارتان را در مقیاس کوچک ایجاد کنید و در کنار آن به شغل خودتان بپردازید. شما می توانید نخستین مشتریان تان را به دست بیاورید، و چنان چه از پیروزیت کسب و کارتان مطمئن شدید، شغل فعلی تان را ترک کنید.
6. بازخورد دیگران را دریافت کنید و اصلاحات لازم را انجام دهید.
بسیاری از مالکان کسب و کارهای نوپا کوشش می نمایند به سرعت پیشرفت نمایند، و در بازار شناخته شوند. کسب و کارتان را در مقیاس کوچک آغاز کنید و تعیین کنید کدام بخش از ایده تان بهتر است و کدام بخش به اصلاح احتیاج دارد. نظرات مشتریان تان را بپذیرید، و تغییرات لازم را انجام دهید تا رشد کنید.
7. یک تیم جمع کنید.
اگر ایده تان عملی به نظر می رسد، باید یک تیم خوب بسازید. وقتی تمام زمان تان را برای رشد کسب و کارتان بگذارید حتما پیروز خواهید شد. اگر تجربه ی کافی ندارید، می توانید کارهای بازاریابی و خدمات مشتریان را برون سپاری کنید.
8. تأمین اقتصادی کنید.
برای کسب و کارهای کوچک، به معنای این است که پولی جمع کنید تا چند ماه نخست فعالیت تان را سپری کنید. اگر رؤیاهای بزرگی در سر می پرورانید، ممکن است به سرمایه گذاری مشاع یا سرمایه گذاری خارجی احتیاج داشته باشید.
9. یک بودجه عملیاتی تدارک ببینید.
تمام وقت تان را صرف کسب و کارتان کنید، یک بودجه عملیاتی برای شرکت در نظر بگیرید. این بودجه می تواند هزینه های بازاریابی، حقوق ها، و دیگر موارد کلیدی را شامل گردد. مراقب باشید پول تان را صرف هزینه های بی فایده نکنید.
10. کسب و کارتان را بر اساس طرح کسب و کارتان بنا کنید.
کارتان را بر اساس طرحی که ساخته اید به پیش ببرید. هرچند، شما می توانید، بسته به شرایط، فرصت ّها و مسائل، طرح ها را تغییر دهید.
11. اجازه دهید دیگران بر شما اثر بگذارند .
تابه حال شنیده اید که می گویند: آدم ها را از دوستان شان بشناسید؟ این مسئله در دنیای کسب و کار هم صادق است. داشتن دوستان کارآفرین می تواند شما را در راستا دنبال کردن رؤیاهای تان هدایت و هدایت کند.
12. دنبال رؤیاهای تان باشید.
پس از آن که از کارتان استعفا دادید، با تمام توان کوشش کنید زمان را هدر ندهید. چیزی که درباره آخرین گام استعفا دادن از شغل و راه اندازی یک کسب و کار باید بدانید این است که عقب گرد نداریم! همواره اطمینان حاصل کنید تصمیمی می گیرید که به بقا و رشدتان یاری می نماید
منبع: زندگی روز