افشای فشارهای فرانسه بر سعد حریری برای تشکیل دولت
به گزارش مجله سویگل، یک مقام در جریان المستقبل لبنان از فشار فرانسه بر نخست وزیر مکلف لبنان برای تشکیل دولت جدید این کشور پرده برداشت.

به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، مصطفی علوش، معاون رئیس جریان المستقبل لبنان در سخنانی اظهار کرد: دلیل اصلی سفر ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه به لبنان ابلاغ انتها ابتکارعمل پاریس به مقامات لبنان بود.
وی همچنین ایجاد یک راه حل برای حل و فصل بحران تشکیل دولت جدید لبنان در سایه شکست ابتکارعمل فرانسه را بعید دانست.
علوش در ادامه فاش کرد که سعد حریری، نخست وزیر مکلف لبنان فشارهای زیادی را از طرف فرانسوی ها متحمل شد و آخرین مورد این فشارها پیشنهاد ملاقات با جبران باسیل، رهبر جریان آزاد ملی لبنان بود که حریری انجام این ملاقات را مشروط به اعلام حمایت آشکار باسیل از دولت و آمادگی او برای دادن رای اعتماد به آن کرد.
علوش طرف فرانسوی را به عدم کمک به حل و فصل بحران لبنان و اتخاذ مواضع بی نتیجه متهم کرد و از ملاقاتهای لودریان در کاخ الصنوبر مقر سفارت فرانسه در لبنان انتقاد کرد و گفت، احزابی که وی با آنها ملاقات کرده است، هیچ وزن سیاسی ندارند.
وی ادامه داد: مشکل حریری این است که او بیش از حد به فرانسوی ها اطمینان داشت.، ایسنا
منبع: ایران آنلاین