رونمایی از طرح سایت موزه باز چالدران در هفته میراث فرهنگی
به گزارش مجله سویگل، روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی، جلیل جباری، 8 اردیبهشت 1400 با اشاره به برنامه های هفته میراث فرهنگی در استان اظهار کرد: در این هفته، هر کدام از شهرستان های استان برنامه های خاصی را اجرا می نمایند.

جهت دریافت مشاوره خدمات طراحی سایت حرفه ای از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا توسعه وبسایت های حرفه ای را با بهترین قیمت از نماشو بخواهید.
میراث آریا: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی اضافه نمود: رونمایی از کتیبه اوراتویی اهدایی، نمایش مجموعه کتاب های حسنلو در موزه نقده، شروع طرح کشت گل در حاشیه بسطام با عنوان طرح گلستان میراث و شروع بازسازی و تحویل رسمی حمام تاریخی قپان شاهین دژ از جمله مهم ترین برنامه های شاخص هفته میراث فرهنگی است.
او ادامه داد: برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع موزه و میراث فرهنگی از دیگر برنامه های در نظر گرفته در این هفته است که در اغلب شهرستان های استان اجرا می گردد.
جباری تشریح وقایع جنگ چالدران و کاوش های باستان شناسی حوضه زاب در فضای مجازی، تجلیل از فعالان و حامیان میراث فرهنگی، تنظیف اماکن تاریخی و ملاقات با مسئولان استانی و شهرستانی را از جمله برنامه های هفته میراث فرهنگی استان برشمرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی با اشاره به برنامه های فضای مجازی مطرح کرد: موزه خوی، موزه و تپه حسنلو، موزه و آثار تاریخی مهاباد، موزه و حمام تاریخی سردشت، موزه شیخ سلماس، آثار تاریخی چایپاره، آثار تاریخی روستای بی بی کند شاهین دژ، قنات های شوط، مجموعه تخت سلیمان تکاب و آثار تاریخی اشنویه از جمله مکان هایی است که در فضای مجازی در این هفته معرفی می شوند.
منبع: توریسم آنلاین