طرز تهیه میرزا قاسمی آسان و بسیار خوشمزه
به گزارش مجله سویگل، میرزاقاسمی یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی ست که در سراسر ایران شناخته شده و پرطرفدار است. این غذا روش پخت و مواد اولیه بسیار ساده ای دارد و رمز خوشمزه شدن آن، استفاده از بادمجان کبابی است. این غذا یک از غذاهای محبوب گیاه خواران هم است و می توان آن هم با نان و هم مانند مردم شمال، با برنج میل کرد. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه میرزاقاسمی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم
- بادمجان: 4 عدد
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- سیر: 4 تا 5 حبه
- تخم مرغ: 2 عدد
- زردچوبه و نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی
- در ابتدا 4 عدد بادمجان قلمی را در فر یا روی اجاق کباب کنید و بگذارید تا سرد گردد. سپس 4 تا 5 حبه سیر را پوست گرفته و ساطوری کنید و سپس درون تابه را روغن بریزید و سیرها را درون روغن، تفت دهید.
- پوست بادمجان ها را بگیرید و بادمجان ها را ساطوری کنید و زمانی که سیرها طلایی شد، بادمجان ها را به سیر اضافه کنید و تفت دهید. سپس اندازهی زردچوبه و نمک به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
- 4 عدد گوجه فرنگی میانه را پوست گرفته و خرد کنید و به بادمجان ها اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
- 2 عدد تخم مرغ را روی بادمجان ها بشکنید و خوب تفت بدهید تا میرزاقاسمی آماده سرو گردد.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ