1600 مزدور ترکیه برای آموزش نظامی و اعزام به لیبی وارد اردوگاه های نظامی شده اند

به گزارش مجله سویگل، دیده بان حقوق بشر سوریه گزارش کرد که حدود 1600 مزدور از عناصر گروهک های وابسته به ترکیه برای آموزش های نظامی و اعزام به لیبی وارد اردوگاه های این کشور شدند.

1600 مزدور ترکیه برای آموزش نظامی و اعزام به لیبی وارد اردوگاه های نظامی شده اند

برای دیدن سواحل زیبای مدیترانه با هزینه سفر آنتالیا همراه باشید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، وبگاه مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه گزارش نموده است که ترکیه حدود 1600 تن از مزدورانش را برای آموزش های نظامی به پایگاه های نظامی این کشور آورده تا آنها را برای اعزام به لیبی آماده کند.

در همین ارتباط دیده بان گزارش نموده است: علیرغم آشکار شدن رسانه ای طرح ترکیه در این زمینه، این فرایند کماکان ادامه دارد.

دیده بان در ادمه گزارش خود آورده است که 1600 مزدور یادشده از عناصر سه گروهک السطان مراد، سلیمان شاه و فرقه المعتصم هستند و در ادامه اشاره نمود که فرایند نام نویسی این عناصر بسرعت در حال پیگیری است.

طبق توافق بین المللیِ مبارزه با سربازگیری، تامین اقتصادی و آموزش نظامی سازمان ملل متحد، که حدود 30 سال پیش به تصویب رسیده است، این اقدام ترکیه غیرقانونی و جرم محسوب می گردد.

دیده بان حقوق بشر همچنین، دیروز یکشنبه، گزارش نموده بود که شمار عناصر وابسته به ترکیه که به طرابلس پایتخت لیبی رسیده اند به 300 تن رسیده است.

دیده بان حقوق بشر سوریه به نقل از بعضی منابع اعلام نموده است هر کدام از این عناصر در مقابل سه تا شش ماه حضور در لیبی از 2000 تا 2500 دلار پول دریافت می نمایند. این منابع در ادامه ذکر نموده اند که بعضی از عناصری که تا به امروز به لیبی اعزام شده اند از گروهک حرکه حزم هستند که اعضای آنها اکنون به گروهک های سلیمان شاه و السلطان مراد و... پیوسته اند.

از سویی دیگر، بعضی منابع موثق به دیده بان گفته اند که ترکیه، عناصر حاضر در خط مقدم تل تمر، راس العین (سری کانیه) و ابو راسین را با سربازان خود جایگزین نموده است؛ بی آنکه علت این اقدام را اعلام کند.

بعضی منابع لیبیایی نیز در همین ارتباط اعلام کردند که تصاویر دریافتی از نقشه های گوگل نشان می دهد، عناصر یادشده در منطقه صلاح الدین در ورودی جنوبی طرابلس در اردوگاه التکبالی که پیشتر در اختیار ارتش لیبی بود، مستقر شده اند. این منابع در ادامه همچنین به ساخت و ساز هایی اشاره نمودند که چند ماهی است در اردوگاه یادشده جریان دارد.

لیبی از زمان سقوط معمر القذافی رهبر سابق این کشور در اواخر سال 2011، از دودستگی شدید در نهادهای دولتی در شرق و غرب این کشور رنج می برد و دو دولت یکی در غرب به ریاست فائز السراج وجود دارد که در سطح بین الملل به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت شرق لیبی و مجلس نمایندگان آن که خلیفه حفتر فرمانده ارتش شرق لیبی نیز به آن وابسته است.

نیروهای حفتر از حدود چهار ماه پیش حملات خود به طرابلس را برای نفوذ به این شهر شروع نموده اند اما با وجود برخورداری از حمایت های تسلیحاتی و اقتصادی امارات، عربستان و مصر هنوز پیروز نشده اند به این شهر نفوذ نمایند.

لیبی در حال حاضر بین دو مرکز قدرت تقسیم شده است. یکی از آن ها دولت مستقر در طرابلس که از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده و مورد حمایت ترکیه واقع شده است و دیگری دولتی که در شهر طبرق در شرق لیبی مستقر است و از سوی امارات عربی متحده، عربستان سعودی و چند کشور اروپایی حمایت می گردد. نیروهای شرق لیبی از ماه ها پیش تحت فرماندهی خلیفه حفتر ژنرال سابق ارتش لیبی، در کوشش هستند تا طرابلس را به تصرف خود درآورند. فایز سراج نخست وزیر دولت طرابلس می گوید برای دفاع از شهر چاره ای ندارد جز آنکه از ترکیه یاری بگیرد.

م

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 26 بهمن 1398 بروزرسانی: 19 مهر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 656

به "1600 مزدور ترکیه برای آموزش نظامی و اعزام به لیبی وارد اردوگاه های نظامی شده اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "1600 مزدور ترکیه برای آموزش نظامی و اعزام به لیبی وارد اردوگاه های نظامی شده اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید