طرز تهیه لازانیا کدو حلوایی گیاهی و خوشمزه

به گزارش مجله سویگل، گیاه خوار شدن پایان چشیدن طعم غذاهای پرطرفدار و آشنا نیست. کافی است کمی خلاقیت داشته باشید و جسارت امتحان کردن ترکیب های تازه را پیدا کنید. ما تنهای تان نمی گذاریم. این بار هم یک دستور پخت ساده دیگر را به شما آموزش می دهیم تا مجبور به خداحافظی با لازانیای خوش طعم و هوس انگیز نباشید. اگر وگان نیستید طرز تهیه لازانیا کدو حلوایی را بخوانید و در کمتر از یک ساعت یک غذای گیاهی و متفاوت را آماده کنید. این غذای خوشمزه هم مثل کوکو کدو حلوایی یا سوپ کدو تنبل، گزینه خوبی برای سفره گیاه خوارهاست.

طرز تهیه لازانیا کدو حلوایی گیاهی و خوشمزه
  • مواد لازم برای تهیه لازانیا کدو حلوایی

قارچ (خرد شده) سه پیمانه

پیاز (خرد شده) یک عدد

سیر (خرد شده) دو حبه

کدو حلوایی (پوره شده) سه پیمانه

خامه فرادما کاله خرید آنلاین یک و نیم پیمانه

ورقه لازانیا 12 عدد

پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین یک و نیم پیمانه

پنیر خامه­ ای ویلی خرید آنلاین یک پیمانه

پنیر موزارلا (رنده شده) خرید آنلاین یک پیمانه

کره کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری

مریم­ گلی (تازه و خرد شده) یک قاشق غذاخوری

میخک (پودر شده) نصف قاشق چای­خوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

نمک دو قاشق چای­خوری

فلفل سیاه (آسیاب شده) یک قاشق چای­خوری

  • طرز تهیه لازانیا کدو حلوایی

مرحله اول

فر را روی 400 درجه فارنهایت بگذارید. مریم گلی، نمک، فلفل، گردو و میخک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

روغن زیتون را در قابلمه­ای گرم کنید. سپس قارچ، پیاز، سیر و نصف مواد درون کاسه را در قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود پنج دقیقه بپزند.

حالا دو پیمانه کدوحلوایی،نصف خامه، پنیر پارمزان را به نصف دیگر مخلوط مانده در کاسه اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

مرحله سوم

ظرف لازانیا را چرب کنید. ورقه لازانیا در کف ظرف بچینید. نصف مخلوط کدوحلوایی را با نصف مخلوط قارچ روی ورقه­های لازانیا بگذارید. نصف پیمانه پنیر خامه­ای و نصف پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید.

مرحله چهارم

مثل مرحله قبل یک لایه دیگر روی لایه قبل بچینید. روی لایه دوم را ورقه لازانیا بچینید. یک پیمانه کدوحلوایی و باقی­مانده خامه را روی آن بمالید. باقی­مانده پنیر را روی آن بپاشید و روی ظرف را با ورقه آلمینیومی ببندید و در فر قرار دهید.

ظرف را پس از 20 دقیقه از فر بیرون بیاورید و در آن را بردارید. ظرف را بدون در 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.

چند نکته

  • می ­توانید به جای یک قاشق غذاخوری مریم­گلی تازه، از یک قاشق مریم­ گلی خشک شده بهره ببرید.
  • این مقدار برای 10 نفر مناسب است.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 4 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 526

به "طرز تهیه لازانیا کدو حلوایی گیاهی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا کدو حلوایی گیاهی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید