طرز تهیه موس شکلات قهوه ای

به گزارش مجله سویگل، از موس شکلات قهوه ای به صورت مجزا و همچنین در تهیه انواع دسر می توان بهره برد. از جمله دسر پاوند کیک با موس شکلات لایه ای، چیز کیک و دیگر دسرها.

طرز تهیه موس شکلات قهوه ای

سرویس آشپزی - تهیه موس شکلات قهوه ای (Dark Chocolate Mousse)کمتر از 30 دقیقه زمان احتیاج خواهد داشت و یکی از محبوب ترین دسرهای دوست داران شکلات می باشد. جهت آشنایی با طرز تهیه دسر پاوند کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات به بخش دسر ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه دسر موس شکلات قهوه ای

پودر ژلاتین

1 قاشق چایخوری

آب

2 قاشق غذاخوری

شیر

1/2 فنجان

شکلات قهوه ای

175 گرم

خامه پر چرب

1 و 1/4 پیمانه

طرز تهیه موس شکلات قهوه ای

  1. ابتدا پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد حدود 5 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید.
  1. شیر را به جوش آورید.
  1. شیر را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. (اگر ژلاتین را به شیر در حال جوش اضافه کنید ژلاتین گلوله می شود) ژلاتین را به خوبی در شیر حل کنید.
  1. محلول شیر و ژلاتین را به شکلات های خرد شده اضافه نمایید.
  1. حدود 2 دقیقه استراحت دهید تا شکلات با گرمای شیر حل شود.
  1. شیر و شکلات را به خوبی به هم بزنید تا یکدست شوند.
  1. در ظرف دیگری خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
  1. مقدار تقریبی 1/3 از خامه را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  1. سپس مابقی خامه را اضافه کنید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
  1. موس شکلات آماده شده را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و به مدت 6 ساعت درون یخچال استراحت دهید.
منبع: setare.com
انتشار: 26 آذر 1399 بروزرسانی: 26 آذر 1399 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 1280

به "طرز تهیه موس شکلات قهوه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موس شکلات قهوه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید