طرز تهیه موس شکلات قهوه ای
به گزارش مجله سویگل، از موس شکلات قهوه ای به صورت مجزا و همچنین در تهیه انواع دسر می توان بهره برد. از جمله دسر پاوند کیک با موس شکلات لایه ای، چیز کیک و دیگر دسرها.

سرویس آشپزی - تهیه موس شکلات قهوه ای (Dark Chocolate Mousse)کمتر از 30 دقیقه زمان احتیاج خواهد داشت و یکی از محبوب ترین دسرهای دوست داران شکلات می باشد. جهت آشنایی با طرز تهیه دسر پاوند کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات به بخش دسر ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه دسر موس شکلات قهوه ای
پودر ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
آب | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1/2 فنجان |
شکلات قهوه ای | 175 گرم |
خامه پر چرب | 1 و 1/4 پیمانه |
طرز تهیه موس شکلات قهوه ای
- ابتدا پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد حدود 5 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید.
- شیر را به جوش آورید.
- شیر را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. (اگر ژلاتین را به شیر در حال جوش اضافه کنید ژلاتین گلوله می شود) ژلاتین را به خوبی در شیر حل کنید.
- محلول شیر و ژلاتین را به شکلات های خرد شده اضافه نمایید.
- حدود 2 دقیقه استراحت دهید تا شکلات با گرمای شیر حل شود.
- شیر و شکلات را به خوبی به هم بزنید تا یکدست شوند.
- در ظرف دیگری خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
- مقدار تقریبی 1/3 از خامه را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- سپس مابقی خامه را اضافه کنید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
- موس شکلات آماده شده را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و به مدت 6 ساعت درون یخچال استراحت دهید.
انتشار: 26 آذر 1399
بروزرسانی: 26 آذر 1399
گردآورنده: soiigle.ir
شناسه مطلب: 1280
به "طرز تهیه موس شکلات قهوه ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موس شکلات قهوه ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید