لقمه های مرغ تایلندی

به گزارش مجله سویگل، این غذا همان طور از نامش پیداست، برای کشور تایلند است و در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه می گردد. مواد اصلی آن را مرغ و سبزیجات تشکیل داده اند.

لقمه های مرغ تایلندی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه شکر
  • ¼ پیمانه کره بادام زمینی
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • سه قاشق غذاخوری آب
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
  • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 6 عدد نان ترتیلا (یا نان پیتا)
  • نصف قاشق چایخوری نمک سیردار
  • ¼ یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 340 گرم سینه مرغ بی استخوان
  • 4 پیمانه بروکلی خرد شده
  • یک عدد پیاز قرمز میانه، خلالی
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

طرز تهیه

1- برای تهیه سس بادام زمینی، در یک قابلمه کوچک، شکر، کره بادام زمینی، سس سویا، آب، دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی حرارت دهد تا شکر آب گردد. به طور مدام هم بزنید و کنار بگذارید.

2- نان های پیتا را کمی گرم کنید. سپس، در کاسه به وسیله، نمک سیردار و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3- در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را داغ و مرغ ها را اضافه کنید. حدو 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها کمی پخته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. بروکلی، پیاز و زنجبیل را داخل تابه بریزید. حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید.

4- برای درست کردن لقمه ها، یک قاشق غذاخوری از سس بادام زمینی را روی نان ها بمالید. روی آنها مرغ و سبزیجات بریزید. نان را رول کنید و با خلال دندان آن را ثابت کنید. تا وقتی گرم است به همراه سس سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 330
  • چربی: 1618 گرم
  • کلسترول: 30 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 911 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: soiigle.ir شناسه مطلب: 2072

به "لقمه های مرغ تایلندی" امتیاز دهید

1 کاربر به "لقمه های مرغ تایلندی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لقمه های مرغ تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید