لقمه های مرغ تایلندی
به گزارش مجله سویگل، این غذا همان طور از نامش پیداست، برای کشور تایلند است و در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه می گردد. مواد اصلی آن را مرغ و سبزیجات تشکیل داده اند.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- ¼ پیمانه شکر
- ¼ پیمانه کره بادام زمینی
- 3 قاشق غذاخوری سس سویا
- سه قاشق غذاخوری آب
- دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
- یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 6 عدد نان ترتیلا (یا نان پیتا)
- نصف قاشق چایخوری نمک سیردار
- ¼ یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 340 گرم سینه مرغ بی استخوان
- 4 پیمانه بروکلی خرد شده
- یک عدد پیاز قرمز میانه، خلالی
- یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
طرز تهیه
1- برای تهیه سس بادام زمینی، در یک قابلمه کوچک، شکر، کره بادام زمینی، سس سویا، آب، دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی حرارت دهد تا شکر آب گردد. به طور مدام هم بزنید و کنار بگذارید.
2- نان های پیتا را کمی گرم کنید. سپس، در کاسه به وسیله، نمک سیردار و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را داغ و مرغ ها را اضافه کنید. حدو 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها کمی پخته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. بروکلی، پیاز و زنجبیل را داخل تابه بریزید. حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید.
4- برای درست کردن لقمه ها، یک قاشق غذاخوری از سس بادام زمینی را روی نان ها بمالید. روی آنها مرغ و سبزیجات بریزید. نان را رول کنید و با خلال دندان آن را ثابت کنید. تا وقتی گرم است به همراه سس سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 330
- چربی: 1618 گرم
- کلسترول: 30 میلی گرم
- کربوهیدرات: 30 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 17 گرم
- سدیم: 911 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم